التميز خلال 24 ساعة
مكرونه نجرسكو Cup العضو الأكثر نشاطاً هذا اليوم مكرونه نجرسكو Cupمكرونه نجرسكو Cup الموضوع النشط هذا اليوم مكرونه نجرسكو Cupمكرونه نجرسكو Cup المشرف المميزلهذا اليوم مكرونه نجرسكو Cup
قريبا
مكرونه نجرسكو Users

بقلم :
مكرونه نجرسكو Thrad
قريبا
مكرونه نجرسكو Moderators
نجم اليوم
الصورة الرمزية تفاصيل العضوية تكريم العضو الملاحظات
البيانات
سبب الاختيار
,, عطاء مميز ,,
بيانات اضافية



أهلا وسهلا بك إلىشبكه ملتقى العراقيين والعرب.
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى للمنتدى، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـــات، بالضغط هنا.كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى، أما إذا رغبت بقراءة المواضيع والإطلاع فتفضل بزيارة القسم الذي ترغب أدناه.

  • تذكرني؟

  • /z من الارشيف z/


    مكرونه نجرسكو Empty 20.04.21 14:17 من طرف ابن الصحراءكتب: [مشع]بعثة نبي الله يوسف عليه السلام:: اكمل الموضوعقراءة كاملةمكرونه نجرسكو Empty 19.04.21 18:10 من طرف ابن الصحراءكتب: محمد صلى الله عليه وسلم كأنك تراه:: اكمل الموضوعقراءة كاملةمكرونه نجرسكو Empty 19.04.21 18:03 من طرف ابن الصحراءكتب: أعمال تعادل قيام الليل:: اكمل الموضوعقراءة كاملةمكرونه نجرسكو Empty 02.07.22 10:41 من طرف يوزر جديدكتب: تفعيل عضويه:: اكمل الموضوعمكرونه نجرسكو Empty 19.04.21 17:57 من طرف ابن الصحراءكتب: طريق الهجرة المباركة:: اكمل الموضوعقراءة كاملةمكرونه نجرسكو Empty 20.04.21 14:37 من طرف ابن الصحراءكتب: شكر وتقدير الى الاخ العراقي الطائي:: اكمل الموضوعقراءة كاملةمكرونه نجرسكو Empty 08.01.22 3:51 من طرف ابن الصحراءكتب: وقفات تربوية من سيرة الرسول في القرآن الكريم:: اكمل الموضوعقراءة كاملةمكرونه نجرسكو Empty 19.04.21 15:27 من طرف ابن الصحراءكتب: المدينة الوحيدة التي تقع بين قارتين:: اكمل الموضوعقراءة كاملةمكرونه نجرسكو Empty 19.04.21 17:53 من طرف ابن الصحراءكتب: الدين الإسلامي:: اكمل الموضوعقراءة كاملةمكرونه نجرسكو Empty 08.01.22 15:30 من طرف ابن الصحراءكتب: معاني أسماء الله الحسنى ومقتضاها (العفو):: اكمل الموضوعقراءة كاملة


    شبكه ملتقى العراقيين والعرب :: ┘¬»[ الاهدائات والترحيب ! :: مدونه ابن النيل خميس الصياد :: المطبخ العربي والغربي

    إرسال موضوع جديدإرسال مساهمة في موضوع
    كاتب الموضوع ابن النيل مشاهدة صفحة طباعة الموضوع  | أرسل هذا الموضوع إلى صديق  |  الاشتراك انشر الموضوع
     
    المشاركة رقم   تم النشر فى :20 - 07 - 2024
    .AWARDS
    وسام وارث سنابل العطاء
    شكرا الاداره
    الترحيب
    احلى ترحيب للضيوف
    المدير العام
    وسام المدير العام
    وسام التقييم الحصري 150 تقييم
    وسام الاداره الحصري
    وسام الحضور الدائم
    شكرا لوفائكم
    وارث العطاء البادخ
    شكر الاداره
     
    SMS ~ [+]
    وسآم سطوع مشرق  / نقاط: 0

    ابن النيل

    ابن النيل


    رقم العضوية: 151



    مكرونه نجرسكو Perp12مكرونه نجرسكو Perp12مكرونه نجرسكو Blue11مكرونه نجرسكو Dark_g11
    مكرونه نجرسكو Orange12مكرونه نجرسكو Gree11مكرونه نجرسكو Gree11مكرونه نجرسكو Orange12
    ♛لونك المفضل» : bnfsj
    ♛عدد المساهمات : 1106
    السمعه♛» السمعه♛» : 146
    ♛تاريخ الميلاد : 10/01/1960
    ♛تاريخ التسجيل » : 21/01/2024
    ♛ النقاط المكتسبه : 3708
    العمر : 64
    احلى : احلى محاور
    الخبره :
    مكرونه نجرسكو Left_bar_bleue39 / 10039 / 100مكرونه نجرسكو Right_bar_bleue
    اساطير المنتدى..عَطَاؤهٌمْ ثَمِيْنّ ♥ : مكرونه نجرسكو Trophy-icon
    وردهموضوع: مكرونه نجرسكو
    تم النشر فى :20 - 07 - 2024


    مكرونه نجرسكو
    مكرونه نجرسكو 450528040_884128520399064_2095850585161008047_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=oHdg12h9gb8Q7kNvgHLrReN&_nc_ht=scontent.fcai19-3
    [size=32]مكرونه نجرسكو[/size]
    المقاديرمكرونه نجرسكو 2b50
    كيس مكرونه قلم
    نص كيلو فراخ مقطعه صغير
    ٤ معالق كبار هرمبه دقيق
    ٤ معالق كبيره سمنه ع زيت
    ملح وفلفل
    فلفل الوان احمر واصفر واخضر
    ٢ بصل متقطع جوليان
    الطريقهمكرونه نجرسكو 2b50
    طاسه ع النار هنحط فيها السمنه والزيت

    ويسخنو كويس جدااا وننزل عليهم
    بالفراخ تاخد الصدمه مانقلبش
    كتير عشان ماتنزلش ميتها ونسيبها
    لحد ماتاخد اللون الابيض تماما
    وننزل عليها بالبصل الجوليان وفلفل الالوان
    وملح وفلفل معلقه صغيره ونغطيها
    لحد ماتكمل سواها ع نار هاديه
    الخطوه التانيه سلق مكرونه

    ونجهز القالب اللي هننزل في
    بالمكرونه وندهنه بالزيت وننزل عليه
    بالمكرونه وعليها ملح وفلفل
    شويه صغيرين خالص
    واخر الحاجه البشاميل حله ع النار

    هننزل عليها بالسمنه والزيت
    وعليهم الدقيق ونقلب لحد مادقيق تطلع
    ريحته وننزل عليه باللبن شويه بشويه
    مع تقليب المستمر ونضيف ملح
    وفلفل لحد ماتبقبق معانا ونطفي عليه
    وبعد كده هتكون الفراخ خلصت
    هننزل بيها ع القالب فوق المكرونه
    يبقي اول طبقه مكرونه التانيه الفراخ
    ونغطيهم بالبشاميل وبمعلقه نوزع
    البشاميل داخل مكورنه والفراخ لحد
    مايبقي متغطي تمام نساوي الوش
    وبعد كده نضيف جبنه متزريلا ع الوش
    وندخلها الفرن نص ساعه لحد ماالوش
    ياخد لون وبس ع كده
    وبالهنااا والشفااا







    مكرونه نجرسكو Empty



    التوقيع

    ----------------------------







    المصدر: منتديات اسد بابل - asdd.ahladalil.com




    مكرونه نجرسكو 55555510

    إرسال موضوع جديدإرسال مساهمة في موضوع

    التعليق على الموضوع بواسطة الفيس بوك

    الــرد الســـريـع
    ..


    مواضيع ذات صلةالرئيسيهمواضيع جديدهمواضيع لم يتم الرد عليها

    اخر عشر مشاركات الاعظاء
    الاعضاء الدين شاركوا في الموضوع



    تعليمات المشاركة
    صلاحيات هذا المنتدى:
    تستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى

    BB code is متاحة
    كود [IMG] متاحة
    كود HTML معطلة


    مكرونه نجرسكو Collap31
    أعلي 10 إحصائيات
    أكثر الأقسام شعبيةأفضل المواضيعافضل 10 اعضاء فى منتدىآخر المشاركات